Grupp- & konferensresor till Hälsingland

Konferens i Hälsingland

Konferens i Hälsingland är bäst i vildmarken! Gruppresa, affärsmöte eller konferens i Hälsingland ger vilda perspektiv, vildmarkskonferenser är en hälsingespecialitet.

Söker du efter den perfekta platsen för din nästa konferens? Då är en konferens i Hälsingland det bästa valet. En konferens i Hälsingland kan till exempel kompletteras med upplevelser i naturen eller andra unika och minnesvärda upplevelser för alla typer av möten och evenemang. Oavsett om du planerar en gruppresa, ett affärsmöte eller en konferens i Hälsingland, kommer du att upptäcka de fördelar som denna vackra region har att erbjuda. 

Kungsholmen konferens

aktiviteter

Järvsöbaden Konferens

SKRÄDDARSY

Konferens i Hälsingland – En vildmarksupplevelse 

Hälsingland är känt för sin varierande och vackra natur och kultur, och det är också en idealisk destination för konferenser och företagsmöten. Med många natursköna platser och välutrustade konferensanläggningar som Järvsöbaden, Hassela Ski Resort, Orbaden Spa & Resort, Vildriket, Hölick Havsresort & Spa samt Camp Järvsö, kan du förvänta dig en konferens som går hand i hand med avkoppling och natursköna vyer.  Oavsett vilken av alla konferensanläggningar i Hälsingland du väljer, kommer du att njuta av en unik och minnesvärd konferensupplevelse i en vacker och naturskön miljö. Här kan du njuta av en badtunna i solnedgången, delta i spännande workshops bland vilda djur eller bedriva effektiv verksamhetsplanering i den trolska hälsingeskogen. Möjligheterna är oändliga, och konferenser i Hälsingland ger dig friheten att skräddarsy din upplevelse precis som du önskar. 

Aktiviteter och lokalproducerad mat under konferensen 

För att pigga upp ditt konferensgäng kan ofta aktiviteter som skotersafari, isfiske, vandring, cykling, skogsbad eller annat erbjudas, och efter en dag fylld med äventyr kan du koppla av framför brasan eller njuta av ett lyxigt spa. Mat är en viktig del av konferenser och gruppresor, och i Hälsingland är det prioriterat att servera lokalproducerad mat till sina gäster. Några av mötes- och konferensarrangörerna har även kvalitetsmärkningen Naturens Bästa, vilket garanterar de bästa naturresorna i Sverige. 

För större möten i en traditionell miljö finns det också gott om grupp- och konferenslokaler i Hälsingland. Valet är enkelt – välj Hälsingland för din nästa konferens, och upplev en unik kombination av arbete, äventyr och avkoppling i en vacker, naturskön miljö. 

Hölick Havsresort & Spa

skärgård

Grupp- & Konferensresor till Hälsingland 

Välkomna till Hälsingland! Här kan du utforska många spännande och minnesvärda platser för grupp- och konferensresor. Varför inte ett besök på Hälsinglands riviera – Orbaden och Orbaden Spa  Resort eller konferera i Järvsö på Camp Järvsö eller anrika Järvsöbaden. Vill man ha en annorlunda upplevelse, omgiven av naturens urkrafter, bokar man sin konferens på Järvzoo. Utanför Hudiksvall ligger Hölick Havsresort och Spa som erbjuder naturnära konferens i skärgårdsmiljö. 

Boka in en gruppresa med buss och se våra stolta Hälsingegårdar, ett världsarv som bär på unik historia och kultur. Ditt äventyr väntar i Hälsingland, och din nästa konferens blir garanterat en minnesvärd upplevelse i denna natursköna region.

Välkommen till Hälsingland – din perfekta konferensdestination! 

Orbaden Konferens & Spa

UPPLEVELSE
delsbosöm hälsingland