Lediga jobb i Hälsingland

Här hittar du lediga jobb hos företag och kommuner i Hälsingland

Lediga jobb i Hälsingland. Våra stolta företagsambassadörer för Hälsingland söker ständigt ny kompetens inom olika områden. Söker du efter ditt drömjobb, nästa utmaning i karriären? Är det något som skaver i livet och din nyfikna blick har börjat dras mot Hälsingland? Här finns allt från några riktigt stora internationella bolag till små lokala aktörer och en mängd medelstora företag. Här nedan kan du läsa om våra stolta Företagsambassadörer och Företagspartners och våra minst lika stolta Kommuner, som ständigt söker ny kompetens inom ett flertal olika områden.

Om du är nyfiken på ett liv med nära till ”allt” – naturen, kulturen, den goda maten och familjens aktiviteter –
här kan du hitta jobbet som leder ett steg närmare flytten till enkelheten – flytten till livet.

Så gjorde Ludvig, Johanna, Daniel och Sara – läs om deras ”resor” till Hälsingland här!

Ta ett första steg till Livet i Hälsingland du med och registrera ditt CV anonymt här – och låt våra stolta företag och kommuner upptäcka dig!

Välkommen till Hälsingland!

Lediga jobb inom våra kommuner i Hälsingland

Att jobba inom de områden kommunen ansvarar för handlar ofta om värdefulla och viktiga yrken inom vård, omsorg och skola. Kanske hittar du ditt framtida yrke inom skolan i Bollnäs, eller äldreomsorgen i Söderhamn? Kanske är du den grymma administratör som Hudiksvall söker, eller socionom som Nordanstig letar efter? Är du en kvalificerad enhetschef som söker dig till Ovanåkers Kommun, eller kanske en kock som kommer passa perfekt för tjänst inom Ljusdals kommun?

Kommunerna i Hälsingland söker ständigt kvalificerade medarbetare, och nedan kan du ”klicka” dig in på respektive kommuns rekryteringssida. Är du nyinflyttad till Hälsingland, eller bara i startgroparna på din flytt till denna fantastiska lilla plats i världen? Vårt tips är att inte låsa ditt jobbsökande till den kommun du flyttar till. I Hälsingland är avstånden små och kommunikationerna ofta goda!