Vintern närmar sig – Dags att boka din vintervistelse i Hälsingland

Känner du det i luften? Den krispiga kylan, doften av snö som snart faller, och den stillhet som vintern för med sig. I Hälsingland förvandlas landskapet till en magisk vintervärld, och det finns inget bättre än att omfamna vinterns helger och lov här hos oss. 

Tänk dig själv i en mysig stuga, eller kanske en hotell-lounge, omgiven av gnistrande snö och knastrande ved i kaminen. Efter en dag ute i den friska luften – kanske på skidor, på en lång promenad genom frostiga skogar eller i pulkabacken med familjen – kommer du hem till värmen, låter dina sinnen mjukna med blicken in i brasan och låter lugnet sänka sig. Det är precis den känslan som vintern i Hälsingland bjuder på. 

Förutom naturen, där du hittar både aktiviteter och lugn och ro, kan du njuta av traditionella julmarknader, besöka lokala gårdsbutiker fyllda med julens smaker eller ta del av kulturella upplevelser på våra gårdar och scener. Det finen ns något för alla, oavsett om du söker äventyr eller avkoppling. 

För att få ut det mesta av vintermagi och helgmys i Hälsingland, är det dags att boka ditt boende redan nu. Många av våra charmiga boenden, allt från lantliga pensionat till moderna hotell, fylls snabbt under dessa populära veckor. 

Så varför vänta? Vinterdrömmen i Hälsingland väntar på dig! 

Dela NYHETEN:

Lobonäs Veteranmarknad

Lobonäs Veteranmarknad

Lobonäs Veteranmarknad är ett årligt evenemang i Lobonäs, Hälsingland, som arrangeras av Lobonäs Sportklubb. Förra året var det 30:e gången marknaden arrangerades. Trots att byn bara har cirka 15 invånare, arbetar runt

Läs mer »