Ytterligare framgångssaga för vårt inflyttningsprojekt!

Här kommer ännu en fantastisk berättelse om hur viktigt och bra arbetet med vårt Ambassadörsnätverk är, och hur vårt CV-verktyg ännu en gång hjälpt till att matcha rätt kompetens och person till rätt anställning och möjlighet att flytta (hem) till Hälsingland. I det här fallet handlar det om Monitor ERP som ständigt strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare, och om Christer Andersson, som tillsammans med familjen kände att det var dags att återvända till Hälsingland. Så här berättar Monitor och Christer: 

“Vi fortsätter att växa och har nu nått en ny milstolpe – över 300 medarbetare i Sverige och närmare 500 medarbetare globalt. Med över 50 nytillskott i bara Sverige under 2023 har vi inte bara ökat vår personalstyrka utan också tillfört en mängd nya talanger och kompetenser till företaget. 

Christer Andersson, en erfaren Business Analyst med bakgrund på Nasdaq i Stockholm under 10 år är en av våra senaste nytillskott. Efter att Christer lade upp sin profil på Hälsinglands Ambassadörer via halsingland.se, fick han snabbt kontakt med Monitor och kände en positiv atmosfär från första stund. 

– Jag och familjen ville flytta tillbaka till Hälsingland och när jag första gången besökte Monitors lokaler förstärktes min känsla av att detta var rätt val, säger Christer Andersson, Business Analyst. 

Enligt Christer är det hans mångsidiga och utmanande arbete som gör att han trivs så bra. 

– Det bästa med mitt jobb är att det är så varierande; ingen dag är den andra lik. Samt att få vara delaktig och påverka utveckling av Monitors system som i sin tur hjälper våra kunder. Jag uppskattar även mina kollegor, här råder ett öppet och trevligt klimat där alla tar sig tid, säger han…” 

Det finns inget att förlora men allt att vinna på att lägga in ditt CV på Leva & Jobba – Hälsingland – och på det viset ge våra Företagsambassadörer exklusiv möjlighet att upptäcka också dig!